Trudnički stil odijevanja Eve Longorije nailazi na same pohvale i mnogima se sviđa to što udobnost stavlja na prvo mjesto. Američka glumica tako je za šetnju po holivudskim brežuljcima izabrala vrlo udobnu kombinaciju, tajice i rastezljivu majicu

Galerija Trudna Eva Longorija u tajicama - 8 Trudna Eva Longorija u tajicama - 3 Trudna Eva Longorija u tajicama - 1 +5 Trudna Eva Longorija u tajicama Eva Longoria uživa u trudnoći te je i dalje fizički aktivna. Sunčano nedjeljno jutro provela je pješačeći po holivudskim brežuljcima sa suprugom Joseom Bastonom, a za tu priliku 42-godišnja glumica izabrala je vrlo udobnu odjevnu kombinaciju, sive tajice, crnu majicu i crne tenisice.

Eva Longoria za šetnju po holivudskim brežuljcima izabrala vrlo udobnu kombinaciju, tajice i rastezljivu majicu

Od sunca se lijepa trudnica zaštitila crnim sunčanim naočalama i crnom šiltericom s bijelim detaljima. Nosila je minimalni make-up, a nokte je uljepšala tamnim lakom.

U subotu je Eva pak uživala u šopingu sa suprugom obilazeći trgovine na Beverly Hillsu. Nosila je još jedno sjajno trudničko izdanje, bijele hlače, bijeli pulover i bijele tenisice. Trudnički odjevni stil Eve Longorije nailazi na same pohvale te mnogi smatraju da bi se i druge poznate trudnice mogle ugledati na nju.

Drago mi je vidjeti slavnu osobu koja se u trudnoći odijeva udobno i razumno. Želim im sve najbolje; Sreća joj dobro stoji; Volim je! Slatka je i ne čini se 'očajna' kao neke druge zvijezde, neki su od komentara obožavatelja Eve Longorije koja će uskoro postati mama dječaka.
Trudna Eva Longorija u tajicama - 9 Trudna Eva Longorija u tajicama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju