Glumica Eva Longoria za vikend je prisustvovala na gala večeri neprofitne organizacije "The Global Gift", čiji je cilj djelovanja pozitivan utjecaj na živote djece, žena i obitelji u potrebi.

Galerija Eva Longoria Eva Longoria u glamuroznoj plavoj haljini Eva Longoria u glamuroznoj plavoj haljini +1 Eva Longoria u glamuroznoj plavoj haljini

Organizaciju je 2013. godine osnovala španjolska glumica, poslovna žena i filantropkinja Maria Bravo, a Eva Longoria u sklopu organizacije vodi projekt čiji je cilj poboljšati društvenu uključenost žena i djece latinoameričkog podrijetla, koji trpe ekonomske i društvene nejednakosti zbog svojeg spola i etničkog podrijetla.

Na gala večeri održanoj u Parizu glumica je blistala u dugoj pastelno plavoj haljini, koja je istaknula njezinu figuru pješčanog sata. Na glamuroznoj kreaciji napravljenoj od satenastog materijala isticali su se zanimljivi detalji.

Eva Longoria u glamuroznoj plavoj haljini Eva Longoria u glamuroznoj plavoj haljini (Foto: Profimedia)

Jedan od njih je mrežasti umetak napravljen od svjetlucavog, srebrnog materijala koji je činio ovratnik haljine i zatim se preko glumičina ramena spustio sve do struka. Na drugoj strani haljine asimetričnog kroja istaknuo se raskošni pelerina-rukav. Glamuru je pridonio i šlep.

Eva Longoria: Cipele kojima većina žena još uvijek nije dala blagoslov Eva Longoria Eva Longoria u prozirnim natikačama s visokom potpeticom Eva Longoria +0 Eva Longoria

Glumica je kombinaciju upotpunila upečatljivim prstenom i narukvicom, a nosila je i više sitnih naušnica.

Eva Longoria u glamuroznoj plavoj haljini Eva Longoria u glamuroznoj plavoj haljini (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju