Glumica Eva Longoria i njezin suprug Jose Antonio Baston vratili su se s medenog mjeseca. Glumica je odmah prionula poslu i došla na premijeru filma 'Lowriders'

Eva Longoria blistala je na premijeri svog novog filma 'Lowriders'. Eva ima jednu od glavnih uloga u ovoj drami redatelja Ricarda de Montreuila koja tematizira svakodnevni život jedne Latino zajednice u Južnoj Kaliforniji.

Lijepa 41-godišnja glumica upravo se vratila s medenog mjeseca kojeg je provela na Mauricijusu i u Kambodži. Na premijeri je pokazala svoju novu frizuru, skraćeni lob koji je malo posvijetlila.

Nosila je usku crnu haljinu stegnutu remenom koji je stvorio iluziju strukiranog kroja i ukrašenu faldama i naborima od sjajnog materijala. Upravo su ovakvi modeli s 'lažnim' peplumom idealni za žene koje se osjećaju malo nesigurno zbog trbuščića i žele ga sakriti od pogleda. Voljet će ih žene koje žele vizualno povećati dekolte s obzirom na to da nabori ili volani u gornjem dijelu tijela stvaraju dojam bujnijeg poprsja.
 

Haljinu je kombinirala s jednostavnim crnim sandalama na visoku potpeticu, a od nakita je nosila samo naušnice i komad nakita koji joj je u ovom trenutku sigurno omiljen - vjenčani prsten.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju