Glumica Eva Longoria stigla je u Pariz kako bi pružila podršku prijateljici, dizajnerici Victoriji Beckham koja je svoju novu kolekciju predstavila na tamošnjem Tjednu mode.

  Galerija Izazovno izdanje Eve Longorije - 4 Eva Longoria nosila je slip haljinu s prozirnim čipkastim detaljima Izazovno izdanje Eve Longorije +2 Izazovno izdanje Eve Longorije - 5

Zvijezda "Očajnih kućanica" nosila je i kreaciju svoje prijateljice. Svi pogledi bili su uprti u glumicu u izazovnoj slip haljini u stilu negližea.

Crna mini haljina s tankim bretelama napravljena je od kombinacije svile i prozirnih čipkastih dijelova. Na donjem detalju ističe se plisirani detalj.

Glumica je odvažnu kreaciju uparila s jednostavnim crnim sandalama s vrtoglavo visokom potpeticom. Preko haljine nosila je kratki crni sako, a u ruci je držala crnu clutch torbicu s debelim zlatnim lancem.

Izazovno izdanje Eve Longorije Izazovno izdanje Eve Longorije (Foto: Profimedia)

Izdanje stvoreno za privlačenje pažnje upotpunila je elegantnim nakitom, a kosu oblikovanu u valove zavezala je u visoki rep.

I dok je većina obožavatelja pohvalila glumičino izdanje, dio njih smatra da je sve bilo mrvicu pretjerano te da je ponekad dobro držati se jednostavnosti koja također može privlačiti pozornost.

Izdanje Eve Longorije mi je...

glasova:

Što vi kažete?

Eva Longoria nosila je slip haljinu s prozirnim čipkastim detaljima Eva Longoria nosila je slip haljinu s prozirnim čipkastim detaljima (Foto: Profimedia)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju