Glumica Eva Longoria u Los Angelesu je okupila mnoga proslavljena lica Hollywooda kako bi zajedničkim snagama podržali rad zadruge Eva Longoria Foundation. A o odjevnoj kombinaciji koju je odabrala pričat će se danima

Sinoć je u hotelu Four Seasons sve bilo u znaku Latina, njihovu osnaživanju i boljoj budućnosti.

Kako bi dodatno naglasila zavidnu figuru odabrala je crno-bež sandale s vrtoglavo visokim potpeticama

Domaćica Eva Longoria okupila je mnoga poznata holivudska lica kako bi zajedničkim snagama podržali rad njezine zadruge Eva Longoria Foundation.

Za tu prigodu odabrala je komad koji ćemo prije svega nazvati praktičnim.

Crni kombinezon s dubljim dekolteom koji je na rukavima ukrašen resama na lijepoj Latini izgledao je poput druge kože. Kako bi dodatno naglasila zavidnu figuru odabrala je crno-bež sandale s vrtoglavo visokim potpeticama.

Kod nošenja kombinezona treba biti pažljiv jer može skratiti i proširiti figuru, naročito kod niskih žena, ali 157 centimetara visoka glumica izabrala je kroj koji joj potpuno laska i koji je na njoj istaknuo ono najbolje - lijepu, ženstvenu liniju.

Čini se kako je slavna glumica prije svega željela biti nesputana, a crni smokey eyes, sitne dijamantne naušnice i tamnoplavi lak na noktima savršeni su se uklopili u ovo senzualno izdanje.

Više večernjih izdanja prekrasne Eve pogledajte u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju