Eva Longoria voli nositi štikle iznimno visokih potpetica koje produljuju te izdužuju figuru, a osobito one dizajnera Azzedinea Alaia


Eva Longoria
bila je domaćica humanitarne gala večeri Padres El Sueno de Esperanza u Las Vegasu kojoj je glavni skupiti novac za povećanje kvalitete života djece sa zloćudnim tumorima, kao i njihovim obiteljima.

Na svojem Instagram profilu glumica i producentica je izrazila veliku zahvalnost: 'Hvala svim zapanjujućim anđelima koji su se pojavili danas da bi podržali Padres Contra El Cancer Galu u Las Vegasu. Kakva noć! Hvala svima koji su napravili veliku razliku u životima obitelji s djecom koja imaju tumor.'

 

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on


Lijepa glumica blistala je u bijeloj haljini sastavljenoj od svilenog topa i duge suknje metalnim krugovima koje je upotpunila pom pom štiklama zmijskog uzorka. Alaia štikle s potpeticom od 11 centimetara jedan su od omiljenih Evinih modela ovoga ljeta.

U istim štiklama već smo je vidjeli na premijeri četvrte sezone serije Devious Maids čijoj se glumačkoj ekipi pridružila ove godine, a koje je toga puta kombinirala uz crnu usku haljinu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju