Eva Longoria uživa na ljetovanju sa suprugom Joseom Bastonom na španjolskom otoku Formenteri. Glumica je na pješčanoj plaži pokazala fantastičnu figuru u tirkiznom bikiniju

Glumica i producentica Eva Longoria punim plućima uživa na odmoru na otoku Formenteri u Španjolskoj, ali i u suprugu, medijskom mogulu Joseu Bastonu za kojeg se udala u svibnju. Iako su supružnici već bili na medenom mjesecu, sudeći prema fotografijama s ljetovanja u Španjolskoj čini se da im je to drugi medeni mjesec.

Zaljubljeni Eva i Jose nježno su se ljubili i grlili na plaži, a kada su došli na jahtu medijski mogul svojoj je dragoj namazao leđa kremom za sunčanje. Ondje su s njima i prijatelji, a iz fotografija jasno je da se cijelo društvo odlično zabavlja.

Na španjolskoj plaži 41-godišnja Longoria pokazala je fit tijelo u tirkiznom bikiniju brenda Besita posebnog po tome jer se može nositi s obje strane (s druge strane je šaren) te na sniženju košta 463 kune. Pogledajte i Evu Longoriju u neonskom bikiniju vidljivom iz 'svemira'.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju