Eva Longoria voli nositi bijele hlače i tajice pa je ovaj odjevni komad, koji se treba nositi pažljivo, izabrala i za gostovanje u španjolskom TV showu "El Hormiguero". Eva je uske bijele hlače pametno iskombinirala uz dužu majicu žive boje

Uske bijele hlače u trendu su već nekoliko sezona, ali mnoge žene izbjegavaju ih nositi jer se boje da će im vizualno proširiti figuru, ali i da će se kroz njih ocrtavati sitni nedostaci poput celulita.

'Eva Longoria je uske bijele hlače pametno iskombinirala uz dužu majicu žive boje'

No, Eva Longoria pokazala je kako nositi uske bijele hlače ako ne želite da su vam noge u prvom planu. Naime, 42-godišnja glumica hlače je kombinirala uz dužu majicu vrlo žive crvene boje koja je "ukrala pažnju" hlačama. Pametni kroj majice koja je iza duža te prekriva stražnjicu također je odličan izbor kada, primjerice, želimo izbjeći ocrtavanje donjeg rublje ispod riskantnih bijelih hlača.

Jednostavnu odjevnu kombinaciju Eva je podigla sandalama na visoku potpeticu brenda Miss Garcia. Model Margueritte Rosa prepoznatljiv je po crno-srebrnoj kombinaciji boja te detaljem u obliku resa na predjelu prstiju, a cijena mu je 3077 kuna.

Eva Longoria u Madridu boravi sa suprugom Antoniom Bastonom koji ju je pratio i na gostovanje u španjolskom TV showu "El Hormiguero".

U foto galeriji razgledajte i duže majice i tunike živih boja iz trgovina koje će odlično pristajati uz bijele hlače. Ne propustite pogledati i modnu školicu u kojoj je Eva Longoria pokazala kako se nose najriskantnije tajice.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju