Nakon tri godine veze glumica Longoria udala se za svog zaručnika Jose Antonija Bastona kojeg od milja zove Pepe. Par je izmijenio bračne zavjete na intimnoj ceremoniji

Glumica Eva Longoria udala se za zaručnika Jose Antonija Bastona.

U našem vrtu, okruženi ljudima koje volimo, Pepe i ja izrekli smo sudbonosno da, napisala je Eva na svom Instagramu uz fotografiju vjenčanog prstenja. Nakon tri godine veze par je izrekao sudbonosno da na intimnoj ceremoniji u Meksiku, uz prisutstvo 80 najbližih članova obitelji i prijatelja.

 

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Lijepa Eva izgledala je predivno u klasičnoj bijeloj vjenčanici koja je pratila liniju njezinog tijela i savršeno pristajali njezinoj preplanuloj puti. Za dizajn vjenčanice bila je zadužena njezina prijateljica Victoria Beckham, a elegantni Pepe nosio je odijelo talijanskog dizajnera Brunella Cucinellija.

 

A photo posted by HOLA! USA (@usahola) on

Nakon ceremonije vjenčanja svi su uživali na večeri koju su pripremali meksički chefovi Eduardo Kholman i Enrique Olvera. Za prvi ples mladenci su odabrali pjesmu 'Volvi a Nacer' Carlosa Vivera čiji su se stihovi savršeno uklopili u romantično okruženje: 'Želim se oženiti za tebe, biti onaj koji je blagoslovljen tvojom ljubavlju.' Eva se nakon ponoći presvukla u jednostavnu i elegantnu bijelu haljinu u kojoj se do ranih jutarnjih sati s društvom zabavljala na plesnom podiju.


Noć puna ljubavi i veselja završila je spektakularnim vatrometom. Čitav svoj život čekala sam ovakav dan, rekla je Eva za magazin Hello.

Eva i Pepe upoznali su se 2013. godine, ali kemija između njih planula je tek nakon drugog susreta. Glumica, kojoj je ovo treći brak, priznala je da je u tom trenutku 'čula anđele kako pjevaju'. Bračni par sada će se uputiti na romantični medeni mjesec na kojem će uživati do 9. lipnja.

 

A photo posted by Mario Lopez (@mariolopezextra) on

 

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju