Glumica i poduzetnica Eva Mendes gostovala je na konferenciji "Create & Cultivate" koja se održala u Los Angelesu.

Eva je na jednom od panela organiziranih u sklopu konferencije razgovarala o svom poslovnom razvoju i promjenama u karijeri. Svoj posljednji film snimila je 2014. godine i tada je donijela odluku da će se više posvetiti obitelji pa je glumačku karijeru zamijenila modnom te dizajnira svoje kolekcije za brend "New York & Company".

"Biti glumica ili dizajnerica nije bio moj san, ja sam željela biti financijski neovisna. To je bio moj san", rekla je Eva.

Ova predivna 45-godišnjakinja najbolja je reklama svojoj odjeći pa je na konferenciju došla u haljini iz nove proljetne kolekcije.

Slika nije dostupna Kraljice proljeća: 12 novih haljina s cvjetnim uzorkom od 139 do 299 kuna

Pomalo romantičnu haljinu s raskošnim cvjetnim uzorkom i visokim ovratnikom u struku je stegnula tankim tamnozelenim remenom te je kombinirala uz bijelu torbicu i smeđe štikle od brušene kože. Na glavi je imala i turban napravljen od istog materijala koji je korišten za šivanje haljine, a ovo izdanje zaokružila je visećim naušnicama.

Eva dobro zna da su haljine s cvjetnim uzorkom jedan od najpopularnijih proljetnih modela pa ne čudi što je u svoju kolekciju ubacila nekoliko takvih haljina.

Mi smo u ponudi drugih brendova odlučili potražiti modele po uzoru na njezin, a koje smo izdvojili možete pogledati u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju