S toplijim vremenom, stiže nam i želja za preplanulim i osunčanim tenom. A jeste li znali da možete biti preplanuli i bez izlaganja suncu?

La PIEL (https://mylapiel.com/La_PIEL_kolekcije), brand prirodne kozmetike kojeg je osnovala Lana Jurčević, donosi Vam potpuno novu kolekciju za samotamnjenje: GLAM TAN. Lana ga koristi i preko zime, al i u proljeće, posebice za lice kako bi joj bilo ujednačenije, zbog čega se i manje šminka i kako bi izgledala svježije i “zdravije”, dok za tijelo, obavezno koristi GLAM TAN pjenu koju nanosi posebnom rukavicom.

PR PR Foto: PR


Glam Tan prirodni proizvodi pružaju Vam preplanuli ten kože tijekom cijele godine, bez potrebe za odlaskom u solarij ili dugoročnom izlaganju suncu. Za sve važne trenutke i događaje u kojima vam je važno da se osjećate bolje poput proslava, rođendana, vjenčanja, izlazka ili jednostavno - za svaki dan.


Glam Tan kolekcija (https://mylapiel.com/glam_tan) sadržana je od 2 proizvoda: 93% prirodne pjene za samotamnjenje tijela (kao i rukavice za nanošenje na tijelo) i 95% prirodnog hijaluronskog seruma za samotamnjenje lica. Ovisno o tonu koji želite postići, kroz 4, 6, 8 ili više sati razvijat će se boja zbog koje će se Vaša koža samopotamnjivati, a nakon toga se umijete ili istuširate i spremne ste za nove pobjede. Boja na koži može stajati od 5 do 10 dana.
Važno je i hidratizirati kožu svaki dan kako bi boja bila postojanija.

PR PR Foto: PR

FLEKOVI? Ajmo ih izbjeći!
Prvo, napravite piling kože i tijela i lica. Ako je proizvod ima puno ulja u sebi, operite tijelo i lice nakon toga gelom za tuširanje i nekom umivalicom. Nakon toga na tijelo, odnosno na laktove, pregibe, šake i koljena nanesite laganu kremu koja će dodatno hidratizirati suhe dijelove kože. GLAM TAN hijaluronski serum za samotamnjenje, licu daje prirodan i ravnomjeran dojam preplanulosti, istovremeno njeguje kožu zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, vitaminu B i glicerinu. La PIEL ima odlične, 99% prirodne pilinge za tijelo kao i posebne ponude za smaotamnjenje i pripremu kože.

Svi La PIEL proizvodi dostupni su putem njihovog webshopa te u Bipa poslovnicama.
Za više informacija o proizvodima posjetite La PIEL webshop (https://mylapiel.com/La_PIEL_kolekcije)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju