Razmišljate o promjeni boje kose, ali niste sigurni hoće li vam dobro pristajati? Facebook ima rješenje i za to te pomoću nove aplikacije možete isprobati kako će vam određena boja kose pristajati.

Bez obzira na to želite li u stvarnosti promijeniti boju kosu ili se samo želite zabaviti, nemojte propustiti isprobati Facebookovu aplikaciju koja će vam pokazati kako biste izgledali s drugom bojom kose. Sve što trebate napraviti jest otvoriti aplikaciju i izabrati fotografiju s vašeg profila na Facebooku na kojoj gledate prema naprijed. Nakon što ste kliknuli na izabranu fotografiju, pričekajte nekoliko sekundi,a zatim pogledajte kako biste izgledali s plavom, smeđom, crvenom ili crnom kosom.

Bez obzira na to želite li u stvarnosti promijeniti boju kosu ili se samo želite zabaviti, ne propustite isprobati Facebook aplikaciju koja će vam pokazati kako biste izgledali s drugom bojom kosePrimijetit ćete da su fotografije s promijenjenom bojom kosom malo ''ispeglane'' što može promijeniti dojam o tome kako bi vam druga boja kose pristajala u stvarnosti, pa savjetujemo da se prije bojenja ipak posavjetujete s frizerkom. A s ovom Facebookovom aplikacijom prije svega se dobro zabavite.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju