U dobru u zlu, u bolesti i zdravlju za neke su bračne parove sveti zavjeti, a ne samo rečenice koje se izgovaraju u američkim filmovima. Pokazao nam je to i stariji bračni par s plaže Valkane u Puli

Gledam ih kad god stignem otići na more.... Ona jedva da stoji na nogama... On ju vodi pod ruku, oboje su jako mršavi...dođu na more, uvijek na isto mjesto, on ju svuče i polako vodi u more...polegne je na vodu i pridržava rukama, u duboko ili plitko, svejedno, drži ju na svojim rukama, ovim riječima započinje dirljivi status na Facebooku Patricija Softić, koji je u manje od 48 sati podijeljen oko 2000 puta.


stalno joj nešto šapuće...tako 20-ak minuta i onda van...obriše ju, presvuče, obuče, sam, ona ne mrda, jer ne može...i polako krenu kući...ali njegov pogled...to se ne može riječima opisati... "u dobru i zlu, u bolesti i zdravlju..."

kako smo obezvrijedili te riječi... brak pretvorili u mrak...umjesto odricanja stigla su poricanja...a starost neminovno stigne... ne poznajem ovaj vremešni par, ali volim ih gledati. oni su moji idoli, ističe svojem statusu novinarka Glasa Istre.

Otkako je objavila svoja opažanja na Facebook profilu Patrisha Fahrenheit, komplimenti pljušte sa svih strana, broj zahtjeva za prijateljstvom na toj društvenoj mreži strelovito raste, a množe se i lajkovi.

To je ljubav. Sve ostalo su puste tlapnje, primijetila je jedna korisnica na Facebooku, druga je komentirala kako joj je ovaj status vratio vjeru u ljubav, dok je treća zaključila da se svi divimo takvom ponašanju, ali nažalost malo tko ga primjenjuje u svojem životu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju