Nova kolekcija jednog od najcjenjenijih svjetskih proizvođača keramike, tvrtke Flaviker, donosi nesvakidašnju i pomalo pomaknutu liniju porculanskih pločica.

Nastala je u suradnji s talijanskim vizualnim umjetnikom i tattoo-majstorom Tizianom Colellom – Tittijem.

U limitiranoj "Titti 4 Flaviker" kolekciji iz linije Hyper umjetnik kombinira tehnike murala s old-school tattoo ikonografijom.

Talijanska tvrtka Flaviker ovom je suradnjom hrabro zakoračila u svijet vizualnih umjetnosti, a zidne i podne obloge postale su dizajnerski i dekorativni element interijera.

Na ovaj način ukrašene pločice zamjenjuju uobičajen način dekoriranja domova, ugostiteljskih objekata ili poslovnih prostora jer se umjesto slikama ili fotografijama unutrašnje prostorije ukrašavaju vizualno upečatljivom keramikom urbanog prizvuka, objasnili su u salonu Vodotehnika.

Pločice brenda Flaviker Nova kolekcija pločica tvrtke Flaviker pravo je osvježenje za dom Foto: PR Tiziano Colello Titti, talijanski je majstor tetovaža i vizualni umjetnik koji surađuje i s Juventusom, a pri kreiranju ove linije kombinirao je tehnike murala sa sprejanjem odnosno airbrushem.

Upravo Flavikerova kolekcija pločica iz linije Hyper pokazala se idealnom podlogom za to jer istovremeno reproducira izgled betonskih blokova često korištenih u industrijskoj gradnji.

U konačnici, najnovija kolekcija interpretira estetiku betona s industrijskim šikom, preslikavajući do najsitnijeg detalja sve tragove koji na betonu uobičajeno nastaju protekom vremena.

Ovaj efekt postignut je naprednom digitalnom tehnologijom i specijalnim 3D grafikama, a sve u svrhu reprodukcije napuklina, rupa i mrlja karakterističnih za pravi beton.

Titti Colello kolekciju je oslikao motivima ruža, tigrova i uobičajenim motivima poput šablona, poruka i simbola pop-kulture.

Pločice brenda Flaviker Porculanske pločice Flaviker, linija Hyper Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju