Dioklecijanova palača jedan je od najbolje sačuvanih spomenika rimskog graditeljstva na svijetu.

Povijesna jezgra Splita 1979. godine uvrštena je i na UNESCO-ov Popis svjetske baštine, velikim dijelom zahvaljujući podrumima Dioklecijanove palače, koji su jedan od najbolje očuvanih antičkih kompleksa ovakve vrste na svijetu.

Protekli vikend veličanstveni Dioklecijanovi podrumi pokazali su se i savršenom lokacijom za održavanje Keep Walking partyja, na kojem se okupilo gotovo 500 uzvanika.

Među onima koji nisu propustili druženje bila je i Fani Čapalija. Bivša Miss Hrvatske za ovu je prigodu odjenula kraljevsko plavu haljinu napravljenu od svjetlucavog baršunastog materijala, koji je kao stvoren za hladniji dio godine.

Predimenzionirana midi haljina rad je domaće dizajnerice Anamarije Asanović. Fani ju je uparila s crnim gležnjačama i bež krznenom torbicom s metalnom ručkom.

Fani Čapalija: Haljina iz H&M-a od 150 kuna za izgled od milijun dolara Fani Čapalija Fani Čapalija u žutoj haljini - 2 Fani Čapalija u žutoj haljini - 3 +7 HM haljina

Kombinaciju je upotpunila okruglim znatnim naušnicama, koje su se nazirale ispod raspuštene kose, a njezini pratitelji na Instagramu za ovo su izdanje imali samo riječi hvale.

Predivna, nezaboravna, naj, naj, naj, pišu joj njezini pratitelji.

Fani Čapalija Fani Čapalija (Foto: Damira Kalajžić)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju