Ako netko zna ubosti dobru haljinu na policama švedskog brenda H&M onda je to Fani Čapalija. Bivša hrvatska misica u raznim prigodama nosi njihove kreacije u kojima nerijetko izgleda kao milijun dolara.

Galerija Fani Čapalija Haljina iz H&M-a s mašnom oko vrata Haljina iz H&M-a s mašnom oko vrata +4 Haljina iz H&M-a s mašnom oko vrata

Haljinu iz H&M-a koja osvaja predivnim detaljima nosi i na posljednjoj objavi na svom profilu na Instagramu.

Uvijek nosite osmijeh na licu, napisala je Fani ispod fotografije na kojoj pozira u dugoj pamučnoj haljini na pruge s mašnom oko vrata.

Fani Čapalija u haljini iz H&M-a Fani Čapalija u haljini iz H&M-a (Foto: Instagram/fanicapalija_official)

Rasprodana haljina bez rukava ima ovratnik s dugim trakama koje se mogu zavezati u veliku mašnu kao što je to učinila i Fani. Krasi ju i prugasti crno-bijeli uzorak te voluminozna duga suknja.

Haljina iz H&M-a s mašnom oko vrata Haljina iz H&M-a s mašnom oko vrata (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Bivša misica uz haljinu je nosila i elegantne naušnice, dok je kosu raspustila.

Danijela Martinović: Lepršava haljina iz H&M-a koju želimo imati u svom ormaru Danijela Martinović Danijela Martinović nosi haljinu brenda H&M Danijela Martinović odradila je generalnu probu +4 Marko Tolja i Danijela Martinovć

U galeriji na početku teksta možete detaljnije pogledati spomenutu haljinu, a u nastavku teksta još dio izdanja u kojima je Fani nosila haljine brenda koji često nosi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju