Rastezljive haljine napravljene od rebrastog materijala omiljeni su odjevni komad mnogim damama.

Galerija Fani Stipković Haljina brenda Michael Kors Natikače modne kuće Prada +0 Natikače modne kuće Prada

Jedan od razloga zbog kojih ih žene obožavaju jest to što se rastezljivi materijal od kojeg su napravljene prilagođava individualnim figurama, pa sjajno stoje damama svih konfekcijskih brojeva.

Sportska novinarka Fani Stipković svojom je kombinacijom potvrdila da su rastezljive haljine od rebrastog materijala idealan odabir i u trudnoći.

Na svom profilu na Instagramu objavila je fotografije na kojima pozira u limeta žutoj haljini brenda Michael Kors. Radi se o kreaciji bez rukava, pripijenog kroja, s visokim prorezom na nozi.

Haljina brenda Michael Kors Haljina brenda Michael Kors (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Uz haljinu Fani je nosila bijele prošivene natikače modne kuće Prada s blok-potpeticom visokom tri i pol centimetra, koje na prednjem dijelu imaju kultni Pradin trokut.

Izdanje je upotpunila upečatljivim šarenim obručem za kosu i sunčanim naočalama.

I torbica je top: Trudničko izdanje Fani Stipković u kojem je glavna zvijezda haljina iz Zare Fani Stipković Fani Stipković uživa na Korčuli Fani Stipković uživa na Korčuli +5 Fani Stipković uživa na Korčuli

Ukrasi za kosu kao savršen dodatak svakom stajlingu bili su tema našeg videoserijala Dreskod, a savjete stilista Marka Grubnića kako ih nositi pogledajte u nastavku.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju