Dodjela Zlatnih globusa je iza nas, nagrade su podijeljene, proglašena su najbolja i najgora izdanja, a detalj o kojem se i dalje priča je frizura glumice Lily James.

Galerija Lily James Lily James na dodjeli Zlatnih globusa Lily James na dodjeli Zlatnih globusa +2 Lily James na dodjeli Zlatnih globusa

Zvijezda serije "Pam & Tommy" u posljednje je vrijeme sklona eksperimentiranjima s kosom, a frizura s kojom se pojavila na crvenom tepihu Zlatnih globusa oduševila je mnoge.

Prema pisanju magazina Harper's Baazar, glumica je servirala moderan pogled na holivuski glamur, dok je Vogue njezinu frizuru proglasio zlatom u noći Zlatnih globusa.

Frizura kojom je glumica toliko impresionirala modne urednike je - lob, odnosno dugi bob, koji su detalji učinili toliko dobrim.

Lily James na dodjeli Zlatnih globusa Lily James na dodjeli Zlatnih globusa (Foto: Profimedia)

Za glumičinu frizuru bio je zadužen frizer Halley Brisker koji je pomoću razdjeljka sa strane kosi dodao volumen. Vrhovi kose na jednoj strani bili su isfenirani prema van, a na drugoj prema unutra. Fantastičnom izgledu loba pridonijela je i divna smeđa nijansa boje za kosu.

Lily James na dodjeli Zlatnih globusa Lily James na dodjeli Zlatnih globusa (Foto: Profimedia)

Inspiracija za frizuru bile su frizure supermodela iz 90-ih godina prošlog stoljeća. Osim toga, razdjeljak sa strane puno ranije je popularizirala i glumica Marilyn Monroe.

Marilyn Monroe nosila je razdjeljak sa strane Marilyn Monroe nosila je razdjeljak sa strane (Foto: Profimedia)

U svakom slučaju, frizura je ovo koju smo vidjeli puno puta, ali tim koji se brinuo za izgled glumice Lily James odradio je toliko dobar posao da su mnoge žene poželjele kopirati ovu frizuru.

Osim frizurom, glumica je oduševila i make-upom kao i haljinom koja je uvrštena na popis najljepših haljina na crvenom tepihu Zlatnih globusa.

10 najljepših haljina na crvenom tepihu Zlatnih globusa Raskošne haljine plijenile su pažnju na crvenom tepihu Zlatnih Globusa Margot Robbie u Chanelu Michelle Williams u Gucciju +7 Ana de Armas u Louisu Vuittonu

Lily James izgledala je poput moderne princeze u pomaknutoj verziji klasične krinoline Ateliera Versace. Raskošna haljina u crvenoj boji istaknula je vitku figuru engleske glumice koja je bila nominirana za ulogu Pamele Anderson u seriji "Pam and Tommy".

Lily James u Atelier Versaceu Lily James u Atelier Versaceu (Foto: Afp)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju