Kate Hudson u svim prilikama privlači pažnju. Bez obzira radi li se o izlascima u glamuroznim haljinama ili snimanju reklame za liniju sportske odjeće, njezin vitki struk i prirodna ljepota uvijek su znalački istaknuti


Na snimanju reklame za svoju sportsku liniju Fabletics u Los Angelesu Kate Hudson je u prvom plan istaknula upravo savršeni struk i isklesane trbušnjake kojima bi se poklonila i Jennifer Lopez.  I iako ne sumnjamo da većinu reklama obrade stručnjaci photoshopa, ovako zgodnoj Kate dodatna pomoć uopće ne treba.

Vitka 35 godina stara glumica najbolja je reklama za svoju sportsku liniju. A u mini grudnjaku i trenirci pokazala je svu svoju prirodnu ljepotu. Kate na licu nije imala make up, a raspuštena kosa samo je zaokružila ležeran izgled simpatične glumice mame dvaju sinova, tri godine starog Binghama i devetogodišnjeg Rydera.

Zvijezda filmova 'Kako izgubiti frajera u 10 dana', Nešto posuđeno, Rat među nevjestama' , za svoju se vitku figuru itekako potrudila. Glumica je priznala kako se 'ubija od vježbanja' da bi ostala u formi i zadržala svoju vitku liniju.

'Svatko želi znati neku tajnu vitkog izgleda, mora znati da je jednostavno nema. Ubijam se od vježbanja da bih ovako izgledala', otkrila je svojedobno Kate Hudson, dodajući kako dvaput na godinu ide na detoksikacijsku dijetu sokovima, na kojoj bude 5 do 7 dana.
Glumica također već 15 godina vježba pilates, a upravo dosljednost naglašava kao najvažniji dio vježbanja.


Ljudi misle da moraju vježbati po dva sata dnevno, ali to može biti i 20 ili 40 minuta, samo je važno da bude kontinuirano, svaki ili barem svaki drugi dan. Nemate ništa od toga ako dva dana vježbate kao manijaci, a nakon toga dva tjedna ništa, poručila je zgodna glumica.

U fotogaleriji pogledajte koji to holivudski trbušnjaci zaslužuju pljesak.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju