Ella Dvornik jučer je ispuhala 28 svjećica na rođendanskoj torti. Za ovu priliku odjenula je atraktivnu božićnu kombinaciju koja je privlačila sve poglede.

Galerija Sophia Webster štikle Coca Cola Crvena odijela iz hrvatskih trgovina 2018. - 6 Crvena odijela iz hrvatskih trgovina 2018. - 4 +3 Zara sako, 549,90 kn

Crnu elegantnu košulju s mašnom sparila je s crvenim skinny hlačama visokog struka i odgovarajućim sakoom Kire designa koje je napravljeno po mjeri, a koje je istaknulo fit figuru mlade mame.

Kombinacijom su ipak dominirale štikle Amber slavne južnoafričke kreatorice cipela Sophije Webster s blok potpeticom od 10 centimetara.

Sophia Webster štikle Coca Cola Ovaj model štikla Sophije Webster je rasprodan, a prodavao se po cijeni od 6050 kn (Foto: www.sophiawebster.com)

Ella je odabrala poseban model štikli ukrašen kristalima te inspiriran reklamom Coca Cole u poznatom filmu “Stricly Ballroom” Baza Luhrmana.

Sve u milimetar po tvojoj mjeri i baš onako kako treba. Pun pogodak i odjelo i cipelice. Fantazija kako ti stoji, samo su neki od razdraganih komentara na Instagramu Elle Dvornik.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko crvenih odijela za blagdanske svečanosti po uzoru na Ellu Dvornik.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju