Nad modnu scenu se nadvilo crnilo, a glavni krivac tome je početak Farme na koju su otišli Gotovčevi i uskratili nas za svoje odjevne kombinacije. Ipak, Borisu Banoviću su mučninu uspjele izazvati Maja Šuput i Vlatka Pokos u ofucanoj bundi

Iako ga je razveselila promjenom boje kose i nešto decentnijom odjećom, Maja Šuput izavala je mučninu kod Fashion Gurua zbog sjajnih čarapa u kojima su joj noge izgledale kao Elizabeti Gojan.

Ovaj tjedan Fashion Guru je imao mučninu zbog odjevnih kombinacija Maje Šuput, posvuduše Alex i Renea Bitorajca.

Učinilo mu se i da je Rene Bitorajac promijenio profesiju jer ga je izborom odjeće podsjetio na kuma iz Dubrave koji prodaje upaljače i satove.

Fashion Guru je postavio i pitanje za milijun kuna, a ono glasi: kako Suzy Josipović može biti direktorica Fashion Weeka?

Iva Balaban je još uvijek među rijetkima koji znaju dobro odabrati odjeću, no to ne opravdava njezino ponašanje. Iva smatra kako je ona jedina koja se razumije pa stoga baca bisere pred svinje. A tko su svinje?

Posvuduša Alex ponovo je iznenadila. Za izlazak u narodnjački klub odabrala je kratku crvenu cajka haljinicu te uz nju odjenula bakanđe. Modni savjet bi mogla potražiti kod Simonice čim se vrati s Farme!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju