Fashion Guru je ovaj tjedan na zub uzeo Bubija i Grubija koji bi da žive na dvoru imali uloge dvorskih luda, osvrnuo se i na Antu Gotovca koji je konačno poradio na stylingu i umjestu poliestera i krzna počeo nositi odijela

Robert Banović je pronašao načina da pohvali Antu Gotovca. Nakon majica od poliestera i krznenih kaputa Ante je odlučio zablistati u odijelu pa je njegov opći dojam sada puno bolji. Ukrasio se zaštitarima koji ga prate posvuda, a izgleda da u ovom slučaju imaju ulogu modnih dodataka. Jer drugu svrhu ne vidimo!

Maja Blagdan izgleda voli crno, no kada bi je u izdanju u kojem se ovaj tjedan pojavila sreli u mraku sjajila bi jedino njezina crvena kosa i čizme.

Siroti bolesni Bubi svoju je ovotjednu kombinaciju upotpunio kapom, flasterom i Gucci torbom kakvu nose nogometaši i manekenke. Nogometaš nije, pa ga je Fashion Guru svrstao u manekenke!

Bez komentara nije prošla ni modna manifestacija Fashion.hr. Iako je Fashion Guru morao potegnuti sve do Varaždina oduševila ga je kolekcija Roberta Severa dok je Klariću pronašao i koju zamjerku. Inaće odličan dizajner ovaj puta nije razradio svoju kolekciju, no ipak ga je spasilo nešto što drugi nemaju - dobra konstrukcija.

Više pogledajte u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju