Već viđeni trikovi s odjećom ostavili su Fashion Gurua u nedoumici te se ovog tjedna pita zašto lijepa Andrea na Eurosongu nije pokazala i bradavicu. Otkrio je i top 5 najboljih tijela na estradi te otkrio zašto se boji Tereze Kesovije

Možda bi Hrvatska ostvarila nešto bolji plasman na ovogodišnjem Eurosongu da je lijepa Andrea već toliko puta viđen trik s haljinom u dva dijela upotpunila ispadanjem bradavice. Fashion Guru je siguran kako bi istog trena u zaborav bacila i Severinu.

Bijelo je pravi ljetni hit, a uz Andreu to znaju i Tony Cetinski i Luka Nižetić koji su za svoje pojavljivanje na Porinu odabrali bijelo odijelo. Tony je zaslužio sve pohvale za nekoliko izgubljenih kilograma. Izgleda kako zna da svijetle boje ne trpe 'šlauh' na trbuhu. Za istu boju se odlučio i Luka Nižetić kojemu je Fashion Guru dodijelio titulu 'naj gay stylinga'.

Najbolji nos Porina, Blanka Vlašić zaslužila je pohvale za odličnu frizuru i dobro odabranu haljinu, a šminku koja je izgledala poput mrlja na licima pripadnica ljepšeg spola Fashion Guru uopće nije želio komentirati. Razlog tome je klima koja nije radila!

Jedna dama ga je dobro prestrašila zahvaljujući širokim ramenima. Tereza Kesovija izgledala je kao da je upravo stigla sa snimanja Terminatora pa Fashion Guru od straha nije htio više ništa komentirati.

I poslastica na kraju - Top 5 najboljih ženskih tijela. Na peto je mjesto stavio Severinu kod koje je još uvijek sve na svojem mjestu, slijedi ju Nikolina Pišek za koju je vrijeme stalo, a tko se još našao na listi pogledajte u Red Carpetu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju