Fashion Guru je provjerio tko je koga kopirao na nedavno završenom festivalu u Splitu, što se dogodilo sa stilom odijevanja Maje Šuput i tko ima najdužu kosu na estradi, a spada među pjevače

Goran Karan nosi laskavu titulu pjevača s najdužom kosom. Borisu Banoviću nije jasno pokušava li on to ući u Guinnessovu knjigu rekorda i strašno ga zanima tko rasčešljava te uvijek prije spavanja.

Na Splitkom festivalu pojavila se i buduća splitska nevjesta Renata Sopek. Iako je njezina odjevna kombinacija bila puno bolja nego inače nije pokazala niti jedan atribut. Šteta.

 

Zato se Jelena Rozga popravila od kada je otišla iz grupe Magazin i više ne nosi duge kikle, no stalno je u istom outfitu pa nam je malo već i dosadila.

Glumica, a po novom i voditeljica Vanessa Radman odjenula je haljina koje se mogu opisati samo kao katastrofa.

Fashion Guru onu  zelenu koju je odjenula prve večeri nije htio ni komentirati, a onu drugu za grande finale opisao je kao padobran kojim se Vanessa spustila na pozornicu.

Na pozornici festivala borile su se Alka i Severina. Nije jasno tko je kopirao koga, no obje su došle u pratnji mažoretkinja,a to nije prvi puta da se vodi rat Alka vs. Sevka.

Obje dame su izgledale jako dobro, no Alka tvrdi kako Severina ipak kopira nju jer osim što je malo starija neke je stvari napravila prva...

Sa sam kraj Fashion Guru je sastavio listu dama koje su najviše puta u javnosti pokazale gaćice. Pobjednica je Severina, no njoj to i nije važno s obzirom da je cijeli svijet vidio i puno više.

Više na stranici Red Carpeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju