Ovogodišnjim vašarom taštine, Storyjevim crvenim tepihom prodefilirao je veliki broj poznatih. Tko je od njih zvijezda to je upitno, no jedno je sigurno svi se trude. Svoj sud je izrekao i Fashion Guru!

Modna maca je konačno pronašla svog suputnika, to je mačor koji posjeduje prave engleske manire. Njihovo izdanje je bilo predvidljivo, pa svi smo znali da će mačor doći u bijelom, a maca u crnom.

Veće iznenađenje bi bilo da se Modni mačak usudio odjenuti Skokinu crnu vjenčanicu. To bi mu osiguralo sve naslovnice, siguran je Fashion Guru.

Alka Vujica se na crvenom tepihu pojavila u, za nju vrlo jednostavnoj crnoj kombinaciji Ivice Skoka. Ali ne bi Alka bil aAlka da nije začinila tu kombinaciju kičem, lošim rukavicama i špangama u kosi koje su potpuno nepotrebne.

Veće iznenađenje bi bilo da se Modni mačak usudio odjenuti Skokinu crnu vjenčanicu

Braco i seka Nižetić bili su jedni od bolje odjevenih na partyju, tema su bile 20-godine, no malo njih se toga pridržavalo. Luka je u bijelom odijelu glumio fotografa, a Petra je nosila glomazni nakit dizajnesrkog ateljea 'Kič'.

Neki gosti su pozornost pokušali privući poznatom i dobitnom kombinacijom 'cice na izvolte', a to su potvrdile Alex Grdić i prijateljica.

Antonija Šola je i ovaj put uspjela nadmašiti samu sebe, haljina i nije tako loša jer je vesela, no frizura je bila prava katastrofa. odnedavno rastavljena Pamela Ramnljak dala je još jedan razlog zašto je slobodna, odijeva se kao pastirica iz daleke Narnije.

Glavna šetačica Snježana Mehun ovaj je put razočarala jer je grudi koje uvijek pokazala sakrila iza šarene Cavallijeve haljine.

Najbolje odjevene na crvenom tepihu Guru je proglasio Anđu Marić te posebno pohvalio njezinu frizuru, Ivu Balaban u haljini dizajnerice A' Marie te Edita Misirić koja je nosila Borisa Pavlina.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju