Ključna riječ ovotjednog izdanja Fashion Gurua svakako je grudnjak. Tko bi ga sve trebao nositi i zašto i kako bi se trebao zvati novi Severinin album? Odgovore na ta pitanja zna samo Fashion Guru

Poprsje Carle Bruni tako dobro stoji da nema neke specijalne potrebe za grudnjakom. Ali Guru apelira na gospođu Josipović i ostale dame s hrvatske političke scene da se ne povedu za njezinim primjerom. Naime, u većini slučajeva riječ je o golemim balkonima koje je potrebno kvalitetno podboltati.

Grudnjake bi preporučio i ministrima Čobankoviću i Šukeru jer njihovim pozamašnim figurama takva podrška u predjelu grudnog koša itekako bi dobro došla.

Političari su postale prave posvuduše, tako da predsjednika Jospovića i premijerku Jadranku Kosor možemo vidjeti na mnogobrojnim društvenim događajima. On hitno mora pronaći svoju veličinu odjela i pronaći svoj prepoznatljiv izričaj. Premijerka mora malo doraditi kombinacije, a broševe bi mogla barem privremeno skloniti, barem dok traje seljačka buna.

Josipa Lisac napokon se pokazala i bez 'plivačke kapice' tako da smo napokon vidjeli i njezinu kosu.

Je li u redu da na premijeru nekog filma voditeljica koja uvijek pokušava izgledati glamurozno dođe u čizmama koje izgledaju ako da u njima gacala po blatu? Osim čizama, Antonija Blaće je imala je i lošu frizuru te se baš nije pokazala u najboljem svijetlu.

Severina se na premijeri svog dokumentarnog filma pokazala u standardnoj pozi Djevice Marije. U kostimu a la Jackie Onassis i lijepim cipelama skrušeno je razgovarala s novinarima i okupljenima. Budući da se u posljednje vrijeme fura na čednost Fashion Guru očekuje CD naziva 'Seve i orgulje'.

Jacques je napokon shvatio da ne može svagdje dolaziti u trenirci. Jednako tako spoznao je da ona ne služi samo za valjanje po kauču, već i za fizičku aktivnost, makar ona bila tek lagana šetnja. Odjeven u crnu izgledao je kao da je smršavio koji dekagram, no Guru i njemu preporuča nošenje grudnjaka.

Na scenu se vraća i Ivana Husar kojoj Guru uz haljinu u kojoj neće do izražaja naglasiti njezini bokovi također preporuča – grudnjak.

Iako za glumu Zrinke Cvitešić ima samo riječi hvale, zaključuje kako lijepa glumica na žalost nikada neće postati modna ikona.

U Top 5 ljestvici Guru je izdvojio one koji se najviše znoje.

Na petom mjestu je Davor Gobac, kojeg je pretekao Luka Nižetić na četvrtom mjestu. Treća pozicija pripala je Gibonniju, druga Joletu, a vodeće mjesto ipak je zauzela žena - Minea.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju