Iako smo u potpunosti podbacili kada je riječ o odabiru pjesme i stajlinga za Euroviziju, Hrvatsko zvjezdano nebo je postalo bogatije za još jednu zvjezdicu. Gianna Apostolski predstavila je album prvijenac, a na promociji se pojavila odjevena gotovo istoj haljini kao i Severina

Eurosongu je o natjecanju koje još uvijek drži visoku popularnost u cijeloj Europi.

No bez obzira na brojne kvalitetne zvijezde domaće estrade mi smo još jednom uspjeli potpuno uništiti dobru reputaciju koju su izgradile još davnih dana Danijela Martinović, Doris Dragović i naravno grupa Riva. Iako se na pozornici presvukla bezbroj puta niti to nije bilo dovoljno da Darija Kinzel  privuče pažnju glasače.

No osim već izlizanih tonova pjesme koji su se tijekom proteklog desetljeća više puta mogli čuti, odabir minijaturnih haljinica je bio potpuni promašaj. Za razliku od neuspjelog Hrvatskog nastupa, susjedne zemlje su bile i više nego uspješne.

A hrvatska estrada je bogatija za još jednu glazbenu zvjezdicu. Gianna Apostolski bacila se u pjevačke vode i to na velika vrata. Na promociji albuma prvijenca Đana se pojavila u it haljini Herve Leger i vrtoglavim Louboutinovim štiklama što je bio dokaz da je puno uložila u svoju novu karijeru.

>> Najbolje i najgore odjeveni gosti događaja godine

Istog dana Severina je slavila svoj rođendan na koji su bili pozvani samo odabrani. Severina je kao i obično izgledala savršeno, a za ovu posebnu prigodu je odabrala haljinu boje slonovače također s Herve Leger potpisom.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju