Protekli tjedan obilježila su javna događanja kako u Hrvatskoj tako i u susjednoj Srbiji. Osim promocije spota Ivane Banfić gdje su se pojavile Severina i Ella, na modnoj reviji Meline Džinović bilo je puno zabavnije, za što je bila odgovorna pripita Slavica Eccleston

Ivana Banfić se vratila na scenu u velikom stilu, kako glazbom tako i modnim izričajem. Lijepa pjevačica izgledala je odlično, ali jedina zamjerka bila bi na sandale.

Nekadašnja zvijezda devedesetih godina Ella, ostala je u zlatnim godinama svoga vremena. Pojavila se u kratkoj zlatnoj haljinici u kojoj je izgledala poput pratećih tajlandskih plesačica.

Trebala bi se ugledati na Ivanu Banfić i Severinu kojima je odlazak pod nož kao odlazak na tržnicu pa uvijek izgledaju fine i friške.

Supruge poznatih muškaraca obično se ne bave ničim ili pak otvore kozmetički salon, no Melina Džinović se bacila u modne vode, ali baš i ne najuspješnije.

Prvo bi trebala poraditi na modi svoga supruga Harisa Džinovića koji nosi isti stil već pola stoljeća i podsjeća na Toma Sellecka u zlatnim godinama.

Privatnim avionom na reviju je sletjela Slavica Ecclestone. Fotografije opuštene Slavice s podignutom haljinom ispod koje su se vidjele bijele gaćice obišao je cijeli svijet.

U susjednoj zemlji bilo je još javnih događanja među kojima se obilježavala i obljetnica časopisa Svet i Hello. Atraktivna baka Neda Ukraden zasjenila je sve goste. Istaknula je svoj prirodan seksepil te je još jednom dokazala da jako dobro zna nositi svoje godine.

Do Beograda se došlepala i Alka Vujica. Poznata po svojim ekstravagantnim i kičastim modnim krpicama, Alka je u cijeloj priči bila vrlo diskretna i blaga u odnosu na ostatak gostiju okićenih zlatom perjem i silikonskim poprsjem.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju