Još je jedan tjedan prošao u ozračju javnih događanja koja su okupila hrvatske celebove. Osim glumaca, briljirale su manekenke Iva Jerković i Kristina Smoje, a kao i obično u centru zbivanja našla se i seksepilna Severina

I hrvatski glumci su dobili svojih pet minuta, ali od glamurozne dodjele nagrada nije bilo niti slova g, što dokazuje i šampanjac koji je bio poslužen u bijelim plastičnim čašama kao na sajmu.

Među uzvanicima bio je i vidno popunjeniji Goran Navojec koji je napokon odlučio obući odijelo i kravatu. Uvijek otkačena i originalna vanzemaljka Nina Violić pojavila se u svom uobičajenom stilu, dok je Mia Elegović zablistala u bijelom.

Čini se kako se hrvatske manekenke doista mogu pohvaliti s ogromnim honorarima i svakodnevnim angažmanima.

Osim što nose torbice i odjeću s potpisom te kupuju stanove, uz sve su još i slobodne što bi značilo da je manekenstvo u lijepoj našoj najunosniji posao.

Severina
u posljednje vrijeme sudjeluje na svim javnim događanjima, pa se tako na zadovoljstvo okupljenih još jednom pokazala u svom savršenom izdanju i odjenula atraktivnu crvenu haljinu s potpisom Jean Paul Gaultier.

>> Ivana Banfić i Severina: Uvijek fine i friške!

>> Nina Violić zablistala u zavjesi

Manekenka Kristina Smoje se pokazala u svom najboljem izdanju, ali i raspričala o svojim silikonskom usnama kojih se nakon 12 godina napokon riješila. Izjavila je  kako je puno puta požalila što se uopće odlučila na taj potez.

U savršenoj kombinaciji zanimljivog crnog kombinezona i originalnog kaputa plijenila je pažnju.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju