Protekli tjedan prošao je u znaku filmskih festivala što bi značilo da su hrvatske glumice napokon dobile svojih pet minuta, no jesu li ih iskoristile? Otkrivamo tko je oduševio, a tko podbacio kada je riječ o modi

Filmski festivali, kako onaj u Puli tako i Sarajevski, događaj su mjeseca što bi značilo da su glumci napokon došli u prvi plan.

Nataša Dorčić jedna je od rijetkih koja je na filmski Festival u Puli unijela dašak glamura i elegancije, ali na žalost sve je uspjela pokvariti u samo nekoliko poteza preskačući stolice poput pijanog kauboja.

Jednostavna crna haljina i sandale na visoku petu bili su dovoljni da glumica zablista, za razliku od ostalih koje samo što nisu došle u Crocsicama.

Natašina prijateljica Nina Violić odlučila se napraviti pauzu od svojih nakaradnih, horor modnih kombinacija pa je izabrala cvjetnu haljinicu iz koje se više ne skida, a hoće li cvjetni uzorak uvenuti ili samo izblijedjeti to ćemo tek saznati!

>>VIDEO: Žanamari promovira hrvatski neukus

>> >> Top 5 bikini 'čuda' u Hrvatskoj

Ako igrom slučaja nema Alex Grdić, sestara Hohnjec ili Žanamari, onda su tu Feminnemke.

One su takozvanim koncertom zabavljale kupaće jednog od lokalnih javnih bazena, a odabrale su seksi haljine kao stvorene za crveni tepih koje bi ih zasigurno dovele do finala Eurosonga, a s obzirom na lokaciju i prigodu djevojke su ispale smiješne.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju