Pred nama su dva najveća modna događanja u Hrvatskoj, a Fashion Guru je provjerio tko ima veće šanse za pobjedu Fashion.hr ili Cro A Porter. Zavirio je i u dekolte i gaćice Nives Celzijus, te odabrao 5 izjava poznatih Hrvatica

Pred nama su dva modno zanimljivim tjednom, Fashion.hr i Cro A Porter koji će trajati pet dana, organizator Viktor Drago je u ova recesijska vremena uspio pronaći odlične sponzore, a manifestacija će se održati u West Gate šoping centru, pa ćemo vidjeti hoće li uspjeti napuniti gledalište u modno nezanimljivom Zagorju.

Fashion.hr je pak modu smjestio u MSU, što samo po sebi zvuči jako šik, no manekenke će šetati na poluotvorenom mjestu.

Koja modna organizacija će odnijeti pobjedu odlučit će kolekcije dizajnera jer su za sada 1:1, Cro A Porter je predaleko, a Fashion.hr se mora nadati idealnim vremenskim uvjetima kako bi modeli uopće prošetali pistom.

Lana Klingor izgleda sve bolje i bolje, to joj je vjerojatno podarilo majčinstvo. Izostale su velike kreacije, no ulična moda joj odlično stoji, Fashion Guru joj predlaže da pripazi na cipele i stavi malo boje na sebe kako bi cijela živnula.

Kada su pjevači shvatili da ne mogu živjeti samo od Hrvatske krenuli su i u susjedstvo, a za njima su otišli i glumci. Zgodna glumica Vanessa Radman snima po Srbiji krimi seriju, no kada su dodjele nagrada u pitanju nađe vremena za dolazak kući. Vječito s neurednom kosom, kao da se sada probudila i sjajnim obraščićima ona budi ono perverzno u vama. Prava glumica može biti domina, ali i alpska pastirica...

Najpopularnija gastarbajterica Nives Celzijus također rado dolazi kada su nagrade u pitanju, a nije joj problem pokazati 'cice na izvolte' i toliko kratku haljinu da je pogled na njezine gaćice poslužen kao na pladnju.

Fashion Guru je primijetio kako kod naših sportaša vlada obožavanje zimskih šalova u zatvorenim prostorima, vjerojatno zato što im grlo treba za posao s kojim se bave.

Lana Jurčević je sa zlatnom haljinom osvojila Hrvatsku u nekoliko navrata, a u istoj je krenula i u osvajanje Europe. Pjevačicu koju stalno stavljaju u razne kombinacije Guru je zamolio da njihovu vezu ne otkrije javnosti. Neka barem nešto ostane tajna...

Top 5 izjava pripadnica ljepšeg spola

5. Ava Karabatić je izjavila bezbroj gluposti, a jedna od njih je 'Ne nosim grudnjak, on samo pogoršava haljinu'.

4. Nives Čanović je rekla 'Ne bih se opirala kolegi na setu' i zaslužila četvrto mjesto.

3.'Lagano sam odradila intimne scene' izjavila je Sonja Kovač koju je Fashion Guru pozvao da ga pozove kada nešto radi tako lagano.

2. Nikolina Pišek je podijelila sa svima ovo: 'Palim se na seljake'

1. Prvo mjesto zasluženo je pripalo Nives Celzijus za izjavu 'seksala sam se samo sa dvojicom muškaraca, s ostalima sam vodila ljubav'.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju