Ovog vikenda javnih događanja nije manjkalo, što znaju i hrvatski celebovi koji su pohrlili na jadransku obalu. U prvom planu našle su se 'pregorene' Renata Sopek i Maja Šuput, te razgolićene sestre Hohnjec i Alex Grdić

Ljeto i ljetni događaji privukli su poznate na hrvatsku obalu, što je dodatno razveselilo Fashion Gurua koji je imao pune ruke posla. Iz cijele parade pijanstva i kiča uspio je izvući samo najsočnije.

Najiskvarcajnije Hrvatice ponovno su pokazale svoju pregorenu put, a na samom vrhu su Renata Sopek i naravno, Maja Šuput koja je s Mirtom Šurjak na festivalu zapjevala jedan od najvećih hitova Novih Fosila.

Na pozornici su izgledale kao da pjevaju najtvrđi narodnjak, na što bi pokojna Đurđica Barlović vjerojatno zaplakala od muke.

Osim što je sestrama Hohnjec zajedničko pokazivanje grudi i bradavica, imaju i slični modni ukus koji se može nazvati jedva gledljivim te savršenim za poglede kamiondžija i mehaničara.

>>Top 5 bikini 'čuda' u Hrvatskoj

>> Stefani i Nikol u najružnijm kreacijama ikada

Kako i ovaj tjedan ne bi prošao bez Aleksandre Grdić, zadovoljno se bacakala po jarunskom jezeru i pokazivala sve što se pokazati dalo, što za nju nije ništa novo.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju