Najbolji ukras Tarika Filipovića je seksepilna supruga Lejla koja mu je radila društvo na crvenom tepihu filmskog festivala u Sarajevu. Tamo je bio i gradonačelnik Bandić koji je pokazao novo odijelo te dokazao da se voli fotografirati više od Dolores Lambaše

Tarik Filipović je najdraži gost crvenog tepiha u Sarajevu, a pogotovo od kada mu društvo radi lijepa i seksi supruga Lejla. Iako je i on poradio na svom stilu, njegove je kombinacije i ovog puta izvukala ljepša polovica. Pored Lejle bi i vreća krumpira izgledala dobro pa su supružnici Filipović bili pravi ukras filmskog festivala u Sarajevu.

Ravno iz teretane na crveni je tepih stigao i Emir Hadžihafizbegović. Tenisice s placa i loša kombinacija koju je odjenuo jednostavno nisu primjereni za takvo događanja. Zato je Milan Bandić po Sarajevu prošetao u novom odijelu i još jednom dokazao kako voli pozirati pred objektivima više i od Dolores Lambaše.

Ipak, jedno se mora priznati, njezin se sadašnji deda Dikan Radeljak odijeva bolje od bivšeg Ive Gregurevića, no obojica imaju nešto zajedničko - koriste široke košulje kako bi prekrili trbuh. 

Crvenu haljinu koja je za svaku pohvalu odjenula je glumica Nataša Janjić. Isplela je i pletenicu i to po uzoru na voditeljice koje žude za slavom. Glavno da je u trendu.

Sudionica Big Brothera i sarajevska jetseterica Hana Hadžiavdagić se sjajila od glave do pete. I dok je s odabirom cipela pogodila, haljina koju je odjenula za crveni tepih, smatra Fashion Guru, bolje bi poslužila natjecateljicama u umjetničkom klizanju.

U Sarajevo je bio i Dino Rađa sa suprugom Viktorijom Đonlić koja se skromno pohvalila kako na sebi ima Louboutin cipele i haljinu koju potpisuje Stella McCartney.

Više u Red Carpetu.

 

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju