Iako su na javnim događanjima pjevačice i manekenke uvijek u prvom planu ovaj put situacija je bila nešto drugačija. Na obilježavanju 60. obljetnice branda Max Mara zvijezde večeri bile su hrvatske glumice koje su odabirom odjeće skupile pluseve i minuseve

Na obilježavanju 60. Obljetnice branda Max Mara pojavila su se brojna poznata lica među kojima je bila i domaće glumice Jelena Perčin, Petra Dugandžić i Leona Paraminski.

Jelena se pojavila samo u plavom baloneru do koljena i čizmama što je bila vrlo jednostavna, ali dobra kombinacija koja golica maštu jer tko zna što Jelena skriva ispod mantila.

Njezina kolegica Petra na svoj je stajling potrošila nešto više vremena. Svjetlucava plava haljinica i kratki kožnjak bila je dobra kombinacija za crvenokosu glumicu.

>> Anica Kovač: Najkraća haljina za najljepše tijelo

>> Zašto su se Maji Šuput ispuhale usnice?

Za razliku od svoje kolegice Jelene Perčin koja svaki puta kada se trudi izgledati dobro zapravo postigne kontra efekt, Leona Paraminski je prava Kate Moss.

Leona je odjenula jednostavnu i pomalo nedorečenu crno-bijelu haljinu uz koju je iskombinirala zanimljive i elegantne cipele.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju