Ovog tjedna pali su i najveći, zaključio je Fashion Guru. No, osim što se osvrnuo na najveće hrvatske skandale prošlog tjedna, prošvrljao je i Puračić vašarom u potrazi za najboljim zlatnim satom

Nakon što su joj trebale godine, čak i desetljeća da se izvuče iz dosadnih 'tetkastih' kompletića, Vanna se umorila i to joj se dobro vidi na licu.

Djeca, obitelj i teška šminka ostavili su svoje. No, kako je s vremenom naučila i nešto o modi, takve nedostatke sve bolje prikriva dobrim stylingom.

Obrtnici sve godine imaju svoj dan kojim slave svoja dostignuća u protekloj godini. Da bi priredba 'Zlatna igla' bila na visini bilo je pjesme i lošeg plesa. Marku Tolji Fashion Guru je sugerirao da više ne nosi prsluk s majicom i šalom jer je u tome nastupao posljednjih četrnaest puta i tako ugrozio svoju poziciju na listi najbolje odjevenih.

I Maja Šuput je zaplesala na 'Zlatnoj igli', no to je više bilo cupkanje jer joj drvene čizme nisu dopustile da bude vrckava kao i inače. Današnja moda pod izlikom rocka ustvari reciklira materijal koji se nekad koristio samo u S&M igricama i kod pankera. No, Guru je zaključio da joj ovaj styling više odgovora od gluposti koje inače stavlja na sebe.

Na drugoj fešti, fešti Hercegovaca, Ivan Mikulić osvježio je duh Hercegovaca u Al Capone prugastom odjelu. Na njoj se pojavio i Milan Bandić koji sigurno jedva čeka da još više zahladi kako nosio samo njih

Guru je posjetio i živopisni Puračić vašar na koji je krenuo u potrazi za najboljim zlatnim satom. Nakon što je pronašao jedan po cijeni od 50 eura gotovo identičnog izgleda kao 'oriđiđi' Rolex, otkrio je i idealne štikle za Severinu.

Na petom mjestu ovotjedne top ljestvice skandala koji su potresali Hrvatsku prošli tjedan, Guru je stavio Gotovčeve kod kojih nije ništa novo, već se sve odvija po poznatom obrascu - Ante prijeti, Simona plače.

Na četvrtom mjestu su Dikan i Dolly koji su od presice za potrebe filma 'Vjerujem u anđele', napravili vlastito razračunavanje s medijima.

Zlatnu sredinu zauzela s Nina Badrić sa svojim pismom medijima u kojem je objavila razvod braka, iako je do nedavno tvrdila kako je Bernard ljubav njezina života.

Na drugom mjestu je 'gospodin šampanjac i čevapi', Željko Kerum koji je na televiziji priznao da ima ljubavnicu s kojom očekuje dijete.

Prvo mjesto pripalo je aferi koja potresa Hrvatsku, afera Podravke čija je kompletan uprava završila u zatvoru.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju