Iako je ljeto pri samom kraju koncerti i otvorenja još uvijek okupljaju one željne zabave i mode. Fashion Guru je prošarao ljepom našom, obišao sva javna događanja i izdvojio samo najsočnije detalje. Doznajte tko ili što se skriva pod izrazom lanvinuše

I prošlog su tjedna koncerti i otvorenja okupili poznata lica željna pokazivanja i dobrih krpica. Andrea Šunjara i grupa Magazin su održali još jedan koncert u nizu. Pjevačica se za ovu prigodu odjenula kao da pjeva u kafani. Kombinacija minice, traper jakne, okruglih naušnica i rajfa koji je držao kosu koju očito zbog Huljićevog tempa rada najvjerojatnije nije stigla oprati je doista nešto što se ne bi trebalo vidjeti na pozornici.

Otvorenje trgovine okupilo je takozvane 'lanvinuše' ili u slobodnom prijevodu djevojke koje slijepo slijede trend asimetričnih haljina neobičnih materijala.

>> Što Alex Grdić skriva ispod trudničke haljine?

>> Tko su vlasnice najoskudnijih haljinica Jadrana?

U toj skupini su se našle i sestre Husar koje su konačno izašle u život, ali njihove haljine ipak nisu imala Lanvinov potpis.

S druge strane, Sanja Doležal se ne brine oko toga kako dolazi na promocije i otvorenja, a njezin 'dolac fashion' stil odijevanja je mnogo primjereniji za plažu nego za javna događanja.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju