Fashion Guru je otkrio 5 najskupljih odjevnih predmeta koje dostavljaju u Hrvatsku i pokazao kao bi Severina izgledala u kostimima ala Lady Gaga

Severina se našla na listi osoba koje Fashion Guru voli spomenuti i to nakon što je izjavila da osim što je lijepa, ona i razmišlja.

A razmišljala je o tome da bi htjela biti Lady Gaga, no budući da je stalno zauzeta fashion guru joj je s nekoliko fotografija pokazao kako bi trebala izgledati.

Tina Katanić jednostavno nema stila, cipele koje nosi se dobivaju na dar prilikom ulaska u jeftini dućan. Ipak, Tina je uspjela složiti kombinaciju koja ne sadržava njezinu omiljenu roza boju, a to je Fashion Guru pohvalio.

Lada Kajfež kao da je otkrila čudnovatu smjesu jer izgleda isto kao prije pet godina. Crni make up nosi po danu i po noći, a kosa joj polako, ali sigurno zauzima status kao ona Duška Lokina.

I Alka se idealno uklapa u seljački način života, brzo je pobjegla s farme jer izgleda ne može bez kiča. Ona ga jednostavno ne zna dozirati.

Fashion Guru je zadovoljna izgledom kojeg je pokazala glumica Ana Begić, no ipak pretjerala je s vodoravnim prugama. One jednostavno nisu za nju!

Ipak, biti lijepo građena, lijepo izgledati i pritom razmišljati ipak može samo Severina!

Top 5 najskupljih odjevnih komada koji se dostavljaju u Hrvatsku

5. Louboutinke pod nazivom Star Prive koje koštaju samo 950 eura

4. Lanvin haljina za koju je potrebno izdvojiti 8 tisuća eura

3. Balmain traperice za 1.300 eura

2. Metalni Balmain top kojeg možete dobiti na 36 rata, svaka će vas koštati 200 eura

3. Balmain kožna jakna od krokodilske kože s epoletama stoji 36 tisuća eura, no nenamjenski kredit nije moguć!

Louis Vuitton i Chanel su izgleda brandovi samo za plac...

Više u Red Carpetu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju