Pohvale za odijevanje Jadranke Kosor stižu iz ustiju Fashion Gurua koji je otkrio i što se dogodilo s Hanom Tabaković i njezinim prekratkim suknjama te koga to ljubi Maja Šuput da su joj se već istrošile nove usnice

Redateljica filma 'Josef' zablistala je na premijeri svog filma za koji je glazbu radio Thompson. I dok je on podbacio s odjevnom kombinacijom Irena je odlično odradila posao.

Jelena Perčin je dolazak na premijeru odabrala traperice i cipele koje je nabavila u lokalnoj trgovini. Fashion Guru se pita zašto se Jelena ne sredi kada zna da će oko nje skakati fotografi?

>> Maja Šuput: Noge spremne za visoke temperature

Hana Tabaković, slatka i vrckasta cura s modom je na 'vi', no njezine su kombinacije lakše gledljive od kada se počastila s peticom. Sada naglasak više nije na prevelikim cipelama ili prekratkoj suknji već na košulji koja bi svaki tren mogla puknuti...

Fashion Guru dobro je promotrio i premijerku Jadranku Kosor te zaključio kako se odijeva bolje no ikada te je puno uložila u svoju zbirku broševa kojom se opako približava bivšem premijeru i njegovoj kolekciji satova.

Elegantni kostimi su potpuna suprotnost PVC ogrtačima od prije nekoliko godina, a u sivilu HDZ-ovih muškaraca njezini svijetli kostimi i broševi dolaze do izražaja.

Maja Šuput proslavila je rođendan na kojem su joj dobre želje zaželjeli mnogi prijatelji s estrade. Posebno ju je pohvalio njezin stilist Marko Grubnić koji je sretan što njegova prijateljica i klijentica rado prihvaća promjene dio koje je bila i korekcija usana.

S promjenama je zadovoljan i njezin dečko Mario Kovačević koji se šali kako svaki dan ima novu curu.

'Usnice su mi se već ispuhale od silnog ljubljenja', pohvalila se vrckava pjevačica koja je proslavila 32 rođendan.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju