Catherine Middleton uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama gdje god se pojavi. Tako je bilo i u Scarboroughu koji je nedavno posjetila s princom Williamom kako bi pokrenuli financiranje projekta za podršku mentalnog zdravlja mladih, a u sklopu Kraljevske zaklade.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton u monokromatskom izdanju s naučnicama od 8,5 kuna Zavrnute okrugle naušnice iz Accessorizea, 8,5 kn +0 Zavrnute okrugle naušnice iz Accessorizea, 8,5 kuna

Princeza od Walesa blistala je u monokromatskoj kombinaciji sastavljenoj od duge pripijene maksi haljine boje devine dlake s potpisom Gabriele Hearst koju je sparila s pletenim remenom, ali i kaputom Max&Co.

Izdanje je zaokružila sa smeđim cipelama povišenih potpetica Ralpha Laurena i kožnatom torbicom britanskog brenda DeMellier.

Catherine Middleton u monokromatskom izdanju s naučnicama od 8,5 kuna Catherine Middleton u monokromatskom izdanju s naučnicama od 8,5 kuna (Foto: Profimedia)

Pažnju mnogih, pak, privukle su njezine naušnice. Iako ima pristup kraljevskoj riznici nakita u kojoj se nalaze veličanstveni komadi kojima je teško pogoditi pravu cijenu, princeza rado nosi jeftinu bižuteriju.

Ovoga puta odlučila se za okrugle naušnice iz Accessorizea koje su se inače prodavale po cijeni od 5 britanskih funti, a trenutno se nalaze na sniženju i koštaju svega 1,5 funti, odnosno oko 8,5 kuna.

Zavrnute okrugle naušnice iz Accessorizea, 8,5 kuna Zavrnute okrugle naušnice iz Accessorizea, 8,5 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Catherine Middleton velika je ljubiteljica mode, a kroz godina je pokazala da podjednako uživa u dizajnerskim brendovima, ali i cjenovno prihvatljivim komadima.

Rijetki pamte da je nakon završetka fakulteta odlučila ostvariti karijeru u industriji mode kao kupac modnih dodatka za tvrtku Jigsaw. No veliki publicitet zbog veze s princem osujetio je njezine planove.

Baš je divan: Catherine Middleton u 27 godina starom sakou s kultnim statusom Catherine Middleton na proslavi 10. godišnjice rada organizacije Coach Core Catherine Middleton u vintage sakou modne kuće Chanel Catherine Middleton na proslavi 10. godišnjice rada organizacije Coach Core +2 Vintage sako modne kuće Chanel iz 1995.

Princeza od Walesa danas smatra modnom ikonom, a njezina izdanja kopiraju dame diljem svijeta. Bez ikakve sumnje i ovo monokromatsko izdanje bit će inspiracija za mnoge.

Zavrnute okrugle naušnice iz Accessorizea, 8,5 kn Zavrnute okrugle naušnice iz Accessorizea, 8,5 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju