Ako želite izgledati i osjećati se dobro, nemojte gledati na vagu. Ovaj savjet dala je fitness blogerica Fanella McCall koja je napokon zadovoljna sa svojim tijelom iako ima više kilograma nego kad je kretala u transformaciju svojeg tijela

Fenella McCall iz australskog Melbournea je prava fitness inspiracija koju prati oko 60.000 obožavatelja na Instagram profilu fitfenji. Ova trideset godina stara studentica psihologije na toj društvenoj mreži često objavljuje inspirativne fotografije svojeg tijela, vježbi i hrane koju jede.

Glavni joj je cilj pokazati koliko je napredovala u odnosu na 2015. godinu kada je bila ovisna o drogama i alkoholu, te bila u lošem psihofizičkom stanju.

 

A post shared by Fenella Scarlett McCall (@fitfenji) on

Njene obožavatelje osobito je razdragala usporedba fotografija iz 2015. i s početka ove godine na kojoj je fizička transformacija očigledna, iako je riječ o razlici u težini od tek jednog kilograma.

Kako se ovo uopće dogodi?...Na lijevoj fotografiji nisam uopće imala mišiće. Bila sam naduta. Na desnoj fotografiji skoro dvije godine kasnije, i nakon 17 mjesečnom režima vježbanja mišići su definirani. Prokleta vaga – nikad im nemojte vjerovati. Pravi manipulatori, priznala je Fenella.

 

A post shared by Fenella Scarlett McCall (@fitfenji) on

Iako to možda nitko ne bi rekao, kada je snimljena fotografija na lijevo imala je 66 kilograma, dok trenutno ima 67 kilograma i nikad se nije osjećala bolje.

 

A post shared by Fenella Scarlett McCall (@fitfenji) on

Svaki dan pojede tri do pet obroka koji se sastoje od ugljikohidrata i proteina koji stanu na ispruženi dlan jedne ruke. Uz to pojede nešto zdrave masnoće poput orašastih plodova, te više porcija povrća.

Kuha samo s kokosovim uljem, a priušti si i slatke zalogaje poput proteinskih čokoladnih pločica namazanih stopostotnim maslacem od kikirikija, te ukrašenih sa svježim voćem.

 

A post shared by Fenella Scarlett McCall (@fitfenji) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju