Dijeta i mršavljenje su vam na pameti? Na Crnom jajetu još danas stignete iskoristiti čak 80 posto popusta na Figurellin Push up program trajne vitkosti koji uključuje 40 vrhunskih tretmana. Riječ je o individualnom programu mršavljenja i oblikovanju onih dijelova tijela koji su za kod žena kritični: trbuh, struk, bedra, bokovi i stražnjica

Figurella Push up program mršavljenja još danas može kupiti po cijeni nižoj za čak 80 posto preko Crnog jajeta. Tako je puna cijena od 8.916 kuna sada snižena na 1.799 kuna, a ovu odličnu ponudu možete iskoristiti u centrima Figurella u Zagrebu, Rijeci i Zadru.

Figurella Vam nudi mršavljenje i oblikovanje onih dijelova tijela koji su kod žena kritični: trbuh, struk, bedra, bokovi i stražnjica

Figurellin Push up program trajne vitkosti uključuje 40 vrhunskih tretmana:
- 18 tretmana u termofiziološkom ambijentu,
- 18 suhih ozonskih kupki,
- 4 beauty tretmana za tijelo ili lice (sa Icoon aparatom u Zagrebu i Zadru te LPG aparatom u Rijeci),

Dodatno: 50 posto popusta na Test intolerancije (uključuje dijagnostiku intolerancije na hranu aparatom 'Eav Gold' koju provodi nutricionist te obuhvaća testiranje općeg stanja organizma i funkcija organskih sustava)


Figurella je u potpunosti prirodna metoda mršavljenja, osmišljena i usavršena proučavanjem ženskog tijela. Ova originalana metoda prilagođava se zahtjevima modernih žena kako bi povratile željenu formu i istinsku ljepotu.

Figurella Vam nudi mršavljenje i oblikovanje onih dijelova tijela koji su kod žena kritični: trbuh, struk, bedra, bokovi i stražnjica. Uzimajući u obzir da je svaka žena jedinstvena, posebna i neponovljiva Figurella Push up nudi personaliziranu metodu mršavljenja koja dovodi do ozbiljnih i trajnih rezultat.

Vaša silueta u kratkom će vremenu izgledati vitko i harmonično, a vaše tijelo mršavije i čvršće. Kod svakog dolaska tretmani se kombiniraju: jedan tretman vježbanja u termofiziološkom ambijentu i tretman suhom ozonskom kupkom. Vrijeme trajanja tretmana kod svakog zakazanog dolaska je individualan.

Iskoristite ovu odličnu ponudu na Crnom jajetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju