Francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte Macron ljetni odmor provode u Francuskoj.

Galerija Brigitte Macron Brigitte Macron ljetni odmor provodi u Francuskoj Prva dama tijekom susreta s novinarima +1 Gdje god dođe, Brigitte izaziva veliku pažnju Bračni par uživa u mjestu Bormes-les-Mimosas, a odsjeli su u utvrdi Fort de Bregancon koja je od 1968. godine službena francuska ljetna predsjednička rezidencija.

Dok neki na odmoru preferiraju ljenčarenje u hladovini, ima i onih koji se vole zabavljati uz aktivnosti pune adrenalina. U drugu skupinu očito spada i prva dama koja gušta u vožnji jet-skijem, a također redovito biciklira.
Utvrda Fort de Bregancon, francuska predsjednička ljetna rezidencija Utvrda Fort de Bregancon, francuska predsjednička ljetna rezidencija (Foto: AFP)
Gdje god krene, ne može izbjeći predstavnike medija koji je prate u stopu kako bi dobili njezinu izjavu niti znatiželjne građane koji je zaustavljaju kako bi se slikali s njom.

Pristojna Brigitte udovoljila je željama jednih i drugih. Odjevena u kratke hlačice i majicu francuskog modnog brenda Lacoste, dala je kratki intervju i zatim se slikala s okupljenim građanima.
Gdje god dođe, Brigitte izaziva veliku pažnju Gdje god dođe, Brigitte izaziva veliku pažnju (Foto: AFP)
Otkako je preuzela funkciju prve dame, Brigitte je često na meti kritika zbog svog stila odijevanja. Dušobrižnici joj zamjeraju što nosi odjevne komade koji, prema njihovom mišljenju, nisu primjereni za žene u njezinim godinama. Tako je mnogo puta dobila "ukor" zbog suknji i haljina mini kroja, a isto bi se moglo dogoditi i zbog ovih sportskih hlačica.

Međutim, prva dama već je dokazala da se uopće ne opterećuje tuđim mišljenjima. U 66. godini života i dalje se može pohvaliti fantastičnom formom zahvaljujući kojoj može nositi što god poželi, a upravo to i radi, bez obzira na to što drugi mislili o tome.
Brigitte Macron ljetni odmor provodi u Francuskoj Brigitte Macron ljetni odmor provodi u Francuskoj (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju