Fotografija modela brenda donjeg rublja Victoria's Secret izazvala je čuđenje mnogih zbog vrlo lošeg fotošopa. 'Je li itko uopće pogledao ovu fotografiju prije objave?', pitaju se komentatori na društvenim mrežama

Nije tajna da je svaka modna fotografija retuširana. A brend donjeg rublje Victoria's Secret posebno je oštro kritiziran zbog teškog fotošopiranja, naročito nakon što je grafička dizajnerica, bivša zaposlenica te tvrtke razotkrila 6 najčuvanijih tajni fotošopiranja supermodela.

Fotografija modela brenda donjeg rublja Victoria's Secret izazvala je čuđenje mnogih zbog vrlo lošeg fotošopa

Posljednja fotografija koja je izazvala negodovanje na društvenim mrežama je ona na kojoj poziraju top modeli Martha Hunt i Stella Maxwell. Negativne komentare izazvale su ruke Marthe Hunt (lijevo na fotografiji) te komentatori ističu da joj je desna ruka previše stanjena, preciznije da su podlaktica i biceps u neprirodnom razmjeru.

'Nikome podlaktica nije mršavija od bicepsa. Totalno neprirodno', piše u jednom komentaru. No, ono što je još čudnije na fotografiji je to da Marthin lijevi lakat viri predaleko iza Stellinih leđa. Da bi joj vrh lakta mogao tako viriti trebala bi imati neprirodno duge ruke. Neki kažu da je možda samo riječ o igri svijetla, ali ljubitelji brenda za lošu fotografiju mahom krive pretjerano retuširanje.

'Fotošopiranje ruke djevojke na lijevo je zabrinjavajuće', kritiziraju korisnici Facebooka.

'Je li itko uopće pogledao ovu fotografiju prije objave?', pita se drugi korisnik društvenih mreža.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju