U opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković sutra će se održati Dora, hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije, na kojem ćemo pjevačicu Franku Batelić vidjeti u novoj ulozi - voditeljskoj. Franki ovo nije prvi susret s Dorom jer se 2009. i 2010. godine pokušala izboriti za odlazak na Euroviziju.

To joj je naposljetku uspjelo 2018. godine, kada je zbog odustajanja od organizacije Dore internim odabirom odlučeno kako će nas upravo ona predstavljati na 63. izdanju Eurosonga u Lisabonu s pjesmom Crazy, za koju je sama napisala tekst.

S obzirom na to da 29-godišnja ljepotica vlada scenom na svojim nastupima, sigurni smo da će i ulogu voditeljice odraditi sjajno. Sutra će sigurno zablistati u glamuroznom izdanju, ali zato se tijekom priprema za Doru prepušta ležernijem odijevanju.

S pratiteljima na Instagramu podijelila je nekoliko fotografija na kojima nosi kombinaciju sastavljenu od kožnatih hlača, svijetloplave prugaste košulje, majice s kapuljačom i trendi čizmica s predimenzioniranim potplatima.

Posebnost ovog izdanja je u činjenici da je Franka za sebe odabrala muški hoodie. Naime, u pitanju je efektan muški model brenda Diesel. Zbog slojevito dizajniranih rukava na prvi pogled moglo bi vam se učiniti da su to tri majice odjevene jedna preko druge, ali to je samo mudra optička varka koja ovaj komad čini još upečatljivijim.

Hoodie je ujedno ukrašen zanimljivim printevima i izvezenim sloganima Gluten Free na rukavu te Support The Losers na leđima.

Franka je još jednom pokazala da se prilikom odijevanja (ili kupovanja odjeće) ne moramo previše opterećivati etiketama i podjelama na žensku i mušku modu jer postoji toliko komada iz muškog ormara koje jednako dobro mogu nositi i žene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju