Lavina emocija i pozitivne energije te plesne točke koje su nam svake nedjelje oduzimale dah, samo su djelić onoga što nam je proteklih tjedana na male ekrane donosio „Ples sa zvijezdama“.

Galerija Franka Batelić u finalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 2 +11 Franka Batelić u haljini brenda Zanov

U posljednjoj emisiji ove sezone za titulu pobjednika bore se Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić.

Baš kako i priliči velikom finalu, ove nas nedjelje očekuje pravi glazbeno – scenski spektakl. Osim dobro uvježbanih plesnih točaka, pažnju nam uvijek privuku i besprijekorne odjevne kombinacije, bez kojih velika pozornica popularnog showa ne bi bila ista.

Pjevačica i članica žirija Franka Batelić ima istančan modni ukus, a to nam je pokazala i današnjom odjevnom kombinacijom, koju je za nju pripremila stilistica Jasenka Tudor Bevanda.

Franka je u finalnoj emisiji zasjala u impresivnoj odjevnoj kombinaciji s potpisom hvaljenog makedonskog dizajnera Mitka Zanova, s čijom je kombinacijom i otvorila ovogodišnju sezonu Plesa sa zvijezdama.

Franka Batelić u finalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u finalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Kombinacija u boji ljubav sastoji se od elegantnih hlača koje se spajaju s cipelama, dojmljivog korzeta s vrlo efektnom mašnom te grandioznog šlepa spojenog na korzet koji je cijeloj kombinaciji dodao wow efekt.

Kosu je oblikovala u šarmantni niski konjski rep, dok je prirodu ljepotu naglasila vlastitom linijom kozmetike, s kojom je posebno naglasila oči.

Točka na i njezina finalnog outfita je srebrni nakit luksuznog brenda Swarowski, od kojega su se posebno istaknule asimetrične naušnice, ogrlica te prstenje.

Kakav povratak! Franka Batelić u haljini dostojnoj Oscara Franka Batelić u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u prvoj epizodi +0 Franka Batelić u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama

U galeriji na početku teksta prisjetite se Frankinih izdanja iz prošlih emisija ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama.

Franka Batelić u finalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u finalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju