Franka Batelić, hrvatska predstavnica na 63. Eurosongu, otputovala je u Portugal, zemlju u kojoj se ove godine održava to popularno međunarodno glazbeno natjecanje

Galerija Missguided, 31 euro (230 kn) Dorothy Perkins, 38 funti (322 kn) Topshop, 70 funti (594 kn) +0 True Religion, 2577 kn (Nordstrom) Pjevačica Franka Batelić predstavljat će Hrvatsku na 63. Eurosongu s pjesmom "Crazy". Glazbeno natjecanje ove godine održava se u Portugalu, a upravo je u tu prekrasnu zemlju otputovala Franka kako bi snimila videorazglednicu.

Posjetila je pitoreskno selo Talasnal, a tijekom boravka u glavnom gradu Lisabonu dala je i intervju za naciolanu portugalsku televiziju.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Prelijepa pjevačica bila je odjevena u popularnu mladenačku kombinaciju sastavljenu od trendi odjevnih komada. Svijetle poderane traperice kombinirala je s crnom majicom, gležnjačama u istoj boji i kožnatom jaknom.

Umjesto klasičnog modela kožnate jakne u neutralnoj boji, Franka je odabrala tamnoplavi model, varijantu metalik odsjaja i tako razigrala ovo ležerno izdanje.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Ovakav tip metalik jakne automatski postaje zvijezda svake odjevne kombinacije jer je vizualno znatno upečatljivija od klasičnih varijanti. Na primjeru Frankina stajlinga očito je da sjajno pristaje uz traperice, ali jednako dobro nadopunit će haljine ili suknje.

U galeriji pronađite nekoliko modela metalik kožnatih jakni po uzoru na Franku Batelić, a u nastavku pogledajte videospot za pjesmu s kojom nas pjevačica predstavlja na ovogodišnjem Eurosongu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju