Poznata lica okupila su se na otvorenju salona Franić, koji je dobio svoju novu zagrebačku lokaciju u Hondlovoj ulici. U ruke stručnog tima tog frizerskog salona prepuštaju se brojne dame iz domaćeg javnog života, pa tako i Franka Batelić, kojoj je dolazak na otvorenje salona bio prvi izlazak nakon rođenja kćeri.

Galerija Franka Batelić u minici i čizmama do bedara - 4 Franka Batelić u minici i čizmama do bedara - 1 Franka Batelić u minici i čizmama do bedara - 3 +1 Franka Batelić na otvorenju salona Franić u Zagrebu

Nakon što je početkom studenog rodila drugo dijete, djevojčicu Gretu, Franka Batelić nije se pojavljivala u javnosti, no otvorenje salona Franić u Zagrebu ipak nije mogla propustiti.

Bila je to prilika da pokaže novu šik odjevnu modnu kombinaciju koju je složila od kožnate minice zanimljivog isprepletenog dizajna uz koju je nosila crne najlonke i atraktivne čizme do bedara s ravnim đonom koje po čitavoj dužini imaju vezanje u stilu korzeta.

Gornji dio stajlinga lijepa pjevačica složila je od uske plave majice asimetričnog kroja s prorezom na desnoj strani, a preko nje nosila je crni blejzer klasičnog kroja. Outfit je upotpunila crnom torbicom s lancem, a od nakita su se istaknule veće ružičaste naušnice geometrijskog oblika.

Helena Livaković: Suprugov dres, traperice i popularna torbica za top navijačko izdanje Helena Livaković Helena Livaković na utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru Helena Livaković, supruga Dominika Livakovića +0 YSL torbica, model Solferino medium

Franka Batelić: Mini haljina nasmijane trudnice koja je savršena za tople ljetne večeri Franka Batelić uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama Asos mini haljina, 241 kn Boohoo mini haljina, 160 kn +1 Nect mini haljina, 329 kn

Kako i priliči za otvorenje frizerskog salona, Franka je pažnju privlačila i frizurom složenom u stiliziranu punđu.

Franka Batelić u minici i čizmama do bedara - 1 Franka Batelić u kožnatoj minici i čizmama do bedara (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju