Jedna dama u Zagrebu, druga u Los Angelesu. Unatoč očiglednim temperaturnim razlikama u ta dva svjetska grada, i Franka Batelić i Jennifer Lopez za obavljanje svojih svakodnevnih sitnica odabrale su visoke kožnate tenisice koje su se vratile u modu te su vrlo popularne ove zime.

Hrvatska pjevačica nalazi se u studiju i radi na novom materijalu, a na svojem profilu na Instagramu podijelila je fotografije koje prikazuju taj uzbudljivi, ali i iscrpljujući proces.

Franka Batelić za odlazak u studio odabrala je jednostavnu, ali iznimno nosivu kombinaciju: visoke tenisice sparila je s crnim hlačama, T-shirtom i predimenzioniranom košuljom-jaknom kariranog uzorka. Izdanje je zaokružila s chunky ogrlicom i okruglim naušnicama.

Nekadašnja kraljica visokih potpetica – Jennifer Lopez – u karanteni se prepustila nošenju udobnih odjevnih kombinacija, a dobar dio jeseni provodi u predimenzioniranim trenirkama i tenisicama.

Posebno joj je drag novi model Nikeovih tenisica Air Jordan po imenu Lucky Green, koje slave nevjerojatni rekord legendarnog igrača Chicago Bullsa. Michael Jordan je, naime, 1986. godine u samo jednoj utakmici protiv Boston Celticsa zabio koševa u ukupnoj vrijednosti od 63 poena.

Američka pjevačica te je tenisice nosila prije nekoliko tjedana na snimanje novog materijala u svoj glazbeni studio, a reprizirala ih je i prilikom odlaska doktoru. Iskombinirala ih je s predimenzioniranom trenirkom, birkinicom i zaštitnom maskom za lice, bez koje se više ne izlazi na ulice.

Koja je dama bolje iskombinirala visoke kožnate tenisice?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju