Ashley Graham najbolja je reklama za vlastitu liniju kupaćih kostima za brend "Swimsuits For All". Na svojem Instagram profilu objavila je fotografije sa snimanja nove kampanje


Ashley Graham
je poznata kao zagovornica ženske ljepote bez obzira na konfekcijski broj. Upravo zato osmislila je liniju kupaćih kostima koju su namijenjene damama svih veličina za brend "Swimsuits For All".

Na svojem Instagram profilu pokazala je dio atmosfere sa snimanja nove kampanje, te je ponosno pozirala pokraj bazena u u mrežastom kupaćem kostimu, kao i u bikiniju cvjetnog uzorka koji je naglasio njene obline.


Plus size ljepotica na ovoj društvenoj mreži rado objavljuje neretuširane fotografije. Na ovaj način želi osnažiti žene da se dobro osjećaju u svojoj koži, te da vole svoja tijela.

Ashley Graham bila je prva plus size manekenka na naslovnici specijalnog izdanja časopisa "Sport's Illustrated", dok je za britanski "Vogue" je priznala s kakvim se sve predrasudama suočava na dnevnoj bazi u nemilosrdnoj industriji ljepote.


Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte Ashley Graham na snimanju kupaćih kostima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju