Sve žene znaju koliko je lijep osjećaj doći doma i skinuti grudnjak. Čak i kada je apsolutno savršen te nam pristaje kao saliven, ipak se osjećamo slobodnije bez njega.

U posljednje vrijeme sve je jači trend nenošenja grudnjaka među poznatim damama. Postoje određeni odjevni komadi koji uistinu ne "trpe" klasični grudnjak poput nekih otvorenih večernjih haljina. Tada ga se obično zamijeni grudnjakom bez naramenica ili pak silikonskim umetcima koji se lijepe na grudi.

Međutim, što kada je u pitanju odjeća ispod koje bez problema možemo nositi grudnjak? Postoje li situacije u kojima je njegovo nošenje neophodno, a izostavljanje iz odjevne kombinacije smatralo bi se neprimjerenim?

U posljednje vrijeme sve je jači trend nenošenja grudnjaka među poznatim damama.

ŠTO KAŽU MODNI STRUČNJACI?

Prema mišljenju modnih stručnjaka, postoje mjesta tj. situacije u kojima je grudnjak obavezan. To se prije svega odnosi na radno mjesto i bilo kakve poslovne prigode. Na svečana događnja, kulturne manifestacije te ozbiljne situacije poput sprovoda također ne bismo trebali doći bez grudnjaka.

Hoćemo li ga nositi u ostalim ležernim i svakodnevnim situacijama ostaje na nama i našim osobnim preferencijama. Mnoge poznate dame odavno su odbacile grudnjake.

Tako se Jennifer Aniston bez njega redovito pojavljuje i na crvenom tepihu, bez obzira na odabir odjeće, a ne preferira ga ni Kim Kardashian koja ne poseže za grudnjakom ni kada nosi potpuno prozirnu odjeću.

Što mislite o trendu nenošenja grudnjaka?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju